KANKERTHERAPIE - DR HUPPES en DCA

welkom | forum | video | links

We zijn de klos - het boek van Dr. Huppes

Een pionier op het gebied van de toepassing van DCA (natrium-dichloorazijn) bij kanker is Dr. Huppes. Deze internist paste het namelijk toe bij zichzelf!
De manier waarop hij zichzelf heeft genezen mogen artsen niet toepassen op anderen met kanker. Maar, 'als bestaande medicijnen of behandelingen weinig soelaas bieden, vind ik dat patiënten experimentele middelen en methoden mogen uitproberen', aldus Dr. Huppes in Dag.nl van 25 juni 2008.

Wim Huppes leed aan ongeneeslijke prostaatkanker van de vierde categorie en was eigenlijk opgegeven met nog 3 maanden te leven. Toen is hij zelf maar gaan experimenteren met natrium-dichloorazijn.
Dr. Huppes kwam niet zelf op het idee om het middel te proberen. ‘Twee neven raadden het me aan, onafhankelijk van elkaar. De een leidt een medisch laboratorium, de ander is een alternatieve arts.’ Huppes kocht het middel bij een chemische groothandel. Huppes mocht daar grondstoffen kopen omdat hij eerder als onderzoeker in een biotechnologisch laboratorium werkte.

Chloorazijn is een veilig middel. Omdat het wereldwijd wordt gebruikt om het drinkwater te zuiveren, is het uitgebreid op veiligheid getest. Huppes dronk enkele dagen per week vier tot zes gram van het middel. Hij denkt dat de juiste dosis voor andere kankerpatiënten anders zal zijn en dat het middel ook niet voor alle soorten kanker zal werken. LET OP: ZIE UPDATE AUGUSTUS 2008

audio Beluister het interview met Dr. Huppes op Radio 1

Dr. Wim Huppes heeft ook een boek geschreven. Hierin staat geen informatie over zijn behandeling met DCA. Hij stelt wel de Zorg in Nederland ter discussie. De Nederlandse zorgsector kampt met verstikkende regelgeving, een lappendeken van adviesorganen, koepelorganisaties, belangenverenigingen, monopolistische afspraken over prijs en vooral: van hogerhand opgelegde targets die koste wat het kost gehaald moeten worden. Dat is de voornaamste reden dat we veel teveel betalen voor onze zorg. Dit boek gaat niet alleen in op de misstanden, het laat ook zien hoe het anders kan.
ISBN: 9789085711322 - 208 pagina's - Prijs: € 19,95

het boek we zijn de klos Meer over het boek "we zijn de klos" (externe link)
forum Zie ook het forum over DCA

UPDATE op bovenstaande: Dr. Huppes heeft HAART gebruikt, wat de resultaten direct of indirect beïnvloed kan hebben.
forum Lees de volledige tekst van de update van Dr. Huppes

KANKERTHERAPIE

kankertherapie Ken de 9 signalen van kanker
kankertherapie Vitamine B17
kankertherapie Probiotica
kankertherapie MMS 21
kankertherapie Doug Kaufmann
kankertherapie het falen van de chemotherapie (pdf)
kankertherapie candida - wat is het (pdf)
kankertherapie Gardasil - door Drs Trentelman (pdf)
simoncini interview met Dr. Simoncini (pdf)
kankertherapie Chemo? Of kan ik zélf kiezen?

DR. HUPPES en DCA

  kanker-therapie is valid xhtml