VtK - vereniging tegen kwakzalverij

welkom | forum | video | links

VtK - Vereniging tegen Kwakzalverij

De vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK) heeft een magazine. In dit blaadje (van juli 2008) de rubriek Ad Hominem. Daarin legt de voorzitter van de Vereniging tegen de Kwakzalverij uit, waarom ze het op de man spelen. Omdat ze alles wat vies en voos is in de geneeskunde uit willen roeien. De nieuwe medische inquisitie en haar geloofsbrieven. Het citaat van de VtdK zou elke journalist in Nederland moeten sensibiliseren. Waar in de wereld vind je nog zo een groep medisch extremisten?? Alleen in Nederland.

Stichting IOCOB heeft keer op keer het bestuur van de VtdK uitgenodigd om elkaar te respecteren en op inhoudelijk niveau te debateren. Als heren en dames. Met respect voor elkaar. Het IOCOB heeft de VtdK zelfs diverse malen op de koffie uitgenodigd in Bosch en Duin. Om van gedachten te wisselen. Nu, in het laatste blaadje van de VtdK dat 1 juli 2008 verscheen lezen we klip en klaar waarom dat zinloos is!

Een overkoepelend orgaan voor alternatieve behandelingen (zoals bijvoorbeeld het IOCOB) is gewenst. Een parasiet als de VtdK kan gemist worden. Oogkleppenmentaliteitkan écht niet meer begin 21e eeuw....

Oordeel zelf of de VtdK te ver gaat na het bekijken van de video.

  Prof. Dr. Jan Keppel Hesselink van het IOCOB

KANKERTHERAPIE

kankertherapie Ken de 9 signalen van kanker
kankertherapie Vitamine B17
kankertherapie Probiotica
kankertherapie Kanker en alternatieve behandeling
mms mms-21
kankertherapie het falen van de chemotherapie (pdf)
kankertherapie candida - wat is het (pdf)
kankertherapie Gardasil - door Drs. Trentelman (pdf)
simoncini interview met Dr. Simoncini (pdf)
kankertherapie vitamine D en kanker (pdf)
kankertherapie Chemo? Of kan ik zélf kiezen?

VtdK - vereniging tegen kwakzalverij